2 tipy na valentýnské dárky pro oba

2 tipy na valentýnské dárky

Valentýn je už zase za dveřmi, a pokud nechcete shánět dárek pro svoji drahou nebo svého milého na poslední chvíli, je nejvyšší čas jej objednat. V současnosti toho v obchodech moc nekoupíte, tak téměř nezbývá nic jiného než objednat online.

Ale kde a co? Máme pro vás dva tipy.

Valentýn je svátkem zamilovaných

Některé páry ho úspěšně bojkotují, jiné se obdarovávají velkými dárky. Drtivá většina Čechů jde zlatou střední cestou – za ideální valentýnské dárky považují nějakou drobnost, co potěší, přitom není drahá. A právě takové jsme pro vás vybrali.

Valentýnský dárek pro ženu: Šperk

Vymýšlet dárek pro ženu je vždy jednodušší než pro muže. Určitě neurazíte květinou, ať už řezanou nebo rostlou.

Stejnou sázkou na jistotu je také šperk. Podle vašich finančních možností a zvyklostí si vyberte, zda půjde o stříbro, zlato, případně bižuterii. Na Valentýna se hodí vybírat motivy srdíček či nějak jinak projevit šperkem svou lásku.

Jak jinak? Třeba náramek Miluji tě 100× jinak za vás řekne Miluji tě ve 100 jazycích. Jde o nenápadný šperk, ovšem když sklíčko prosvítíte (třeba baterkou na telefonu), budete si moct přečíst vyznání lásky.

[reklama id=“14064″]

Valentýnský dárek pro muže: Zábava

Ne že by muži nebyli sentimentální, ale vhodný dárek pro muže je spíš takový, který nějak využije nebo jemuž se zasměje. Takových dárků je samozřejmě spousta.

Můžete darovat ponožky se vtipným obrázkem, kryt na telefon s vaší fotkou, případně být trochu originálnější.

Zajímavým tipem je třeba seškrábavací plakát – 100 filmů, které musíte vidět. Díky tomu už nebudete muset přemýšlet, na co se dnes večer podíváte. Prostě jen seškrábnete další políčko.

Tip na závěr: Společné valentýnské dárky

Pokud chcete tak trochu šalamounsky obdarovat i sami sebe, vyberte párový dárek. Pořiďte si ladící trenky na spaní, dva zubní kartáčky, na nichž je půlka srdíčka, hrnečky, které k sobě pasují apod.

1 komentář

  1. Valentýna doma sice neslavíme, ale našla jsem krásný dárek, který by se mi určitě líbil třeba k narozeninám. Jedná se o Malování podle čísel, které bych i já mohla zvládnout. Prostředek pro dobrou náladu a poté i jako dekorace do bytu. V balíčku je sada barev a musí se jen dodržovat určitá čísla. To by se mi líbilo, proto až se mě budou doma ptát, co bych chtěla k narozeninám, tak už vím, o co si řeknu. 🙂 Dokonce už vím, kam obrázek pověsím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *